نماد سایت اصله

آبیاری گیاهان آپارتمانی با آب حاصل از پخت سیب زمینی، پاستا و برنج

آبیاری گیاهان آپارتمانی با آب حاصل از پخت سیب زمینی، پاستا و برنج بسیار مفید است.

معمولا در منوی روزانه همه ما پخت برنج، پاستا و سیب زمینی آب پز وجود دارد.

معمولا هم آب باقی مانده از پخت آن ها دور ریخته می شود. اما آیا میدانستید آب سیب زمینی آب پز یا پاستای جوشیده برای گیاهتان مفید است؟

آبیاری گیاهان آپارتمانی با آب حاصل از پخت سیب زمینی، پاستا و برنج

آبیاری گیاهان آپارتمانی

گل و گیاهان آپارتمانی از نوشیدن آب حاوی نشاسته بسیار لذت می برند. بنابراین هر زمان که در منزل پاستا، برنج، سیب زمینی و یا تخم مرغ می پزید آب باقی مانده را بعد از سرد کردن به گل و گیاهان آپارتمانی دهید.

نکته ای که وجود دارد این است که باید از سرد بودن آب مطمئن باشید. چرا که آب داغ به طور قطع سبب از بین رفتن گیاه شما می شود. همچنین، آب حاصل از پخت این مواد باید بدون نمک و روغن باشد.

از این رو هر زمان که تصمیم به پخت برنج یا پاستا گرفتید، بدون نمک این کار را انجام دهید. بعد مقداری از اب را برای آبیاری گیاهان آپارتمانی بردارید و سپس نمک و روغن به برنج یا پاستا اضافه کنید.

آب حاصل از پخت پاستا،سیب زمینی و برنج دارای نشاسته بالایی است و آب حاصل از پخت تخم مرغ دارای کلسیم می باشد. که هر دوی این موارد می توانند جزو کودهای طبیعی برای گیاهان باشند.

همچنین به منظور رساندن انواع ویتامین های طبیعی به گیاهان می توانید از آب حاصل از پخت سبزیجات استفاده کنید.

درون این آب ها مواد مغذی بسیاری وجود دارد که گیاهان عاشق آن ها هستند.

نکته مهم دیگری که باید به ان توجه کرد این است که با وجود این که آب حاصل از پخت سیب زمینی و برنج و پاستا و … برای گیاهان اپارتمانی مفید است، اما این بدان معنا نیست که شما مجاز هستید هر روز آب این مواد را پای گلها و گیاهان خود بریزید. بلکه باید با انگشت تست خشکی خاک را انجام دهید و هر زمان که گیاه نیاز به اب داشت آبیاری را انجام دهید. در غیر این صورت علاوه بر این که پشه گلدان به سراغ پیاه شما می آید ریشه ها هم فاسد شده و از بین می روند.

خروج از نسخه موبایل