Home / گلهای آپارتمانی / گل قاشقی قرمز

گل قاشقی قرمز

گل قاشقی قرمز یکی از گونه های گل قاشقی با نام علمی  Peperomia است که زیبایی خاصی دارد.

Peperomia از واژه یونانی “Peperi” به معنای “فلفل” گرفته شده است. Peperomia شبیه گیاه فلفل سیاه است.

قبلا به صورت مفصل درباره گل قاشقی و نحوه مراقبت از آن توضیح داده شده است.

بنابراین این ممطلب فقط اختصاص به این گونه خاص دارد.

در مورد این گل باید نکات جالبی رو خدمتتون عرض کنم.

متاسفانه عده ای گل کالانکوئه برگ قاشقی رو که دارای گل قرمز هست رو با گل قاشقی قرمز اشتباه میگیرن.

عکس زیر رو ببینید.

 

این گل همونطور که گفتم گل کالانکوئه برگ قاشقی و دارای تنوع رنگی مختلفی هست.

گل برگ قاشقی قرمز بومی جنوب اکوادور است و دارای برگ های گوشتی و آبداری هست که بیرون آن قرمز رنگ و داخلش سبز رنگ است.

این گیاه اولین بار در سال 1973 توسط گیاه شناسان آلمانی در ارتفاعات 2000 تا 2500 متر جمع آوری شد.

نام علمی این گیاه peperomia graveolens است اما به نام های Ruby Glow Peperomia و Ruby Peperomia هم شناخته می شود.

گل قاشقی قرمز

 

می بینید چقدر زیباست!

 

بیشتر بخوانید: فیلم قلمه زدن گل قاشقی

آنها در گلدان‌های کوچک بهتر رشد می‌نمایند. گیاه را در بهار و تابستان آبیاری منظمی نموده اما در پاییز و زمستان آبیاری را کم نمایید. به طوری که خاک گلدان مرطوب یا نیمه خشک باشد.

این گیاه زیبا به نور غیر مستقیم نیاز داره تا رنگ قرمزش رو حفظ کنه.

در صورتی که نور کمی بهش برسه رنگ برگ ها کاملا سبز میشه.

در صورتی که در بالکن و حیاط این گل رو نگهداری می کنید، باید در سایه باشه و در داخل منزل پشت پنجره جنوبی بهترین مکان برای نگهداری از اون هست.

نکته:

از تابش مستقیم خورشید در تابستان بر روی برگ ها جلوگیری کنید.

دمای ایده آل برای این گیاه بین 65 تا 75 درجه فارنهایت (18 درجه و 24 درجه سانتی گراد) است.

سرما را دوست ندارد. بنابراین دمای زیر 18 درجه سانتیگراد شادابی و سلامت گیاه رو کم میکنه.

گل قاشقی قرمز

ترکیب ایده آل خاک برای این گیاه یک قسمت پرلیت یا ماسه و دو قسمت خاک برگ است. هر چند که در خاکهای دیگه هم رشد میکنه اما نکته مهم زهکش مناسب خاک هست.

به منظور پرپشت شدن، سرشاخه ها رو هرس کنید و در فصل رشد، هر ماه با کودهای مخصوص تغذیه کنید.

به صورت کلی با توجه به شکل ظاهری و نحوهٔ رشد، گل قاشقی را به سه گروه تقسیم‌ بندی می‌کنند:

  1. گروه اول: بوته‌ای که دارای دمبرگ‌های قرمز هستند و بعضی نیز برگ‌های گوشتی و قلبی شکل دارند.
  2. گروه دوم: دارای ساقه‌های بلند و قرمز رنگ هستند و بعضی ساقه‌های گوشتی و برگ‌های گوشتی دارند و لبهٔ برگ‌ها ارغوانی است و گاه سطح برگ با موهای بسیار ظریفی پوشیده شده‌است.
  3. گروه سوم: گروه بالا رونده که به داربست یا قیم بسته می‌شوند و بالا می‌روند، یا این که از اطراف گلدان آویزان می‌شوند و دارای ساقه‌های قرمز و برگ‌های ظریف نقره‌ای و بعضی دارای برگ‌های سبز آبدار هستند و بخصوص برای گلدان‌های آویز بسیار مناسبند.

 

About اصله

Check Also

نگهداری از پپرومیا هندوانه ای در منزل و روش تکثیر آن

نگهداری از پپرومیا هندوانه ای اصلا کار سختی نیست! یه گل جذاب و دوست داشتنی ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *