گل محمدی تازه خوشرنگ و صورتی است، اما بعد از گذشت یکی دو روز رنگ خود را از دست می دهد و بی رنگ می شود. خشک گل محمدی به نحوی که رنگ و عطر خود را حفظ کند، نیاز به رعایت برخی نکات دارد.
نظر برخی از کارشناسان این است که گلبرگ های گل محمدی را جدا نکنید چون بعد از خشک شدن رنگ گلبرگها سفید می شود.
نکته : گلبرگ ها مانند سبزی، خشک نمی شوند.
اگر پودر گلبرگ نیاز دارید به مرور گلبرگ ها را آسیاب کنید تا عطر و رنگش بهتر حفظ شود.
می توانید برای سریعتر خشک شدن گلبرگ ها آنها را در سینی فلزی و در معرض آفتاب ملایم قرار دهید، اما کیفیت گلبرگ های خشک شده در سایه بهتر خواهد بود.
روش نگهداری غنچه و گلبرگ های خشک شده
گلهای خشک شده باید در جای بدون رطوبت، خشک و خنک نگهداری شوند.
بهتر است زمان استفاده پودر شوند تا عطر و رنگشان ماندگارتر شود.
گلها را از تابش مستقیم نور خورشید دور نگه دارید: نور خورشید موجب میشود تا گلها کمرنگ شوند، بنابراین از گلها را دور از تابش نور خورشید قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که مکانی برا نگه داشتن گلها دارید که علیرغم دیده شدن از تابش مستقیم نور خورشید به دور باشند. بدترین اتفاق این است که گلهای زیبا و رنگارنگ شما بعد از گذشت چند ماه کمرنگ شوند.
- از خشک کردن غنچه گل محمدی در برابر نور آفتاب و یا تماس آنها با زمین خودداری کنید، چون باعث می شود شکل ظاهری و یا رنگ گل تغییر کند.
- برای خشک کردن غنچه گل محمدی بدون تغییر رنگ، می توانید آنها را به نخ بکشید.